Plåtning med ToppHälsa

Backstage Topphälsa
BTS Topphälsa
Backstage TH
BackstageTopphälsa
Behind the scene; Dagens plåtning för ToppHälsa!

 

Hey everybody!

Denna veckan startade jag med en plåtning för tidningen ToppHälsa och med mig hade jag Alexandra Ogonowski som fick utföra övningarna som jag tagit fram. Ovan har ni några behind the scene bilder och visst är det härligt med en massa färger?

Vi startar även den andra veckan på träningsterminen och ikväll är det fullt ös med våra Bikini Fit deltagare där vi nu även har en ny instruktör med oss. Hon heter Sabina Dalfjäll och jobbar bland annat som dansare/koreograf till några av stjärnorna på Melodifestivalen och hon är dessutom utbildad PT. Jätte kul & välkommen till oss på Dflex Fitness!

Kom ihåg att från och med imorgon finns det lunchklasser hos oss! Tisdagar & Torsdagar kl 12.30 så kan ni köra Body Fit! Mer om det HÄR.

Så, jag hoppas att du också startar veckan på topp & att vi ses på Skeppargatan 28.

www.d-flex.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..