Färgstark mat i vintermörkret

Färgglad Lunch

Jag pratade kost med några medlemmar efter Body Fit passet och berättade att det är superviktigt att varje måltid är en högtid. Bara för att maten är näringsrik betyder det inte att det ska vara trist och tråkig, tvärtom. Som jag nämnt i tidigare blogginlägg så är min regel att ha minst 5 färger i varje måltid. Såhär kan en typisk tallrik se ut som jag äter, och den utesluter inte någonting. Kolhydrater, proteiner och fett allt finns med! Det hjälper mig att må bra och få energi till både jobb, träning och kärlek.

Bon appétit!

 

 

www.d-flex.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..