Ingefära shots

Ingefära shot
Ingefära

Hey everybody!

Hoppas att ni har haft en fulladdad och energifylld vecka än så länge.
Jag tänkte att jag skulle prata lite om Ingefära. Det är något jag verkligen rekommenderar att använda dig mycket av och har även gjort det tidigare här i bloggen. Då delade jag bland annat med mig utav recept, hälsofördelar och vad man mer kan hitta på med den fantastiska roten. Varför jag själv inkluderar den nästan dagligen i någon form är just för att hålla mig frisk och hålla mig borta ifrån förkylningar.
Jag kokar gärna upp te, citron och ingefära eller så river jag den direkt över maten. På senare tid har också börjat göra färskpressade hälso-shots! Antingen så gör jag shotten på ren ingefära eller så kan jag även blanda i lite citron & vetegräs.

Bara för att repetera några utav hälsofördelarna med Ingefäran så kan jag tala om att den är anti-inflamatorisk (toppen i förkylningstider, men även i förebyggande syfte), den hjälper matsmältningssystemet, den lindrar bland annat besvär så som magkramper, halsbränna och illamående. Så addera gärna lite mer ingefära i vardagen och känn dig friskare.

Jag ska fortsätta dagen nu med mina PT-klienter innan det är dags för kvällens Body Fit pass. När jag slutar så ska jag hämta upp Mini Flex och spendera lite kvalitets tid med henne vilket jag längtat efter.

Vi ses & remember; Be a Champion today! 

 

 

 

www.d-flex.se

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..