Vår nya Bikini Fit instruktör; Sabina Dalfjäll

Sabina Dalfjäll BF
Bikini Fit
Sabina & David
Vår nya Bikini Fit instruktör; Sabina Dalfjäll. | Bilder från Måndagens Bikini Fit klass. 

Hey!
Äntligen är det Fredag och jag ser fram emot en härlig helg med familjen. Mini Flex och jag ska hitta på en hel del äventyr & jag ska ladda upp efter en grym vecka på gymmet.

I veckan avslöjade jag att vi har en ny instruktör hos oss, nämligen Sabina Dalfjäll. Hon kommer att tillsammans med mig köra Bikini Fit klasserna och det är super skoj att vi på D-flex Fitness växer med fler medarbetare.
Jag & Sabina känner varandra sedan way back då vi faktiskt har turnerat ihop under min karriär som artist. För er som inte vet vem Sabina är så har hon en fantastisk karriär som professionell dansare och hon har koreograferat/dansat för bland annat Eric Saade, Miriam Bryant, Danny Saucedo, bara för att nämna några. Hon har dessutom varit NIKE master trainer, funnits på reklampelare för både Stadium, Nike Scandinavia & Intersport samt medverkat & dansat i melodifestivalen, är en före detta basketspelare på Elitnivå och självklart utbildad PT.

Varmt Välkommen & vad kul att ha dig här hos oss!

För er som vill komma och träna Bikini Fit hos oss får gärna klicka in på vår hemsida & läsa mer: www.d-flex.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..