Bygg starka armar

Instagram Biceps

Hey! Som jag lovade på min Instagram så kommer jag att köra en serie med blogginlägg i veckan, som kommer att hjälpa dig att få starkare och synliga armmuskler!

Dagens övning är Biceps Curl med hantlar. 

Utförande; 
Stå med rak rygg, hakan parallellt med golvet, armarna sträckta parallellt med kroppen och armbågarna rakt bakåt. Lyft armarna lite framåt innan du börjar böja dem så att armbågarna är några centimeter framför överkroppen. 
Spänn biceps i två sekunder innan du långsamt sänker dem igen. Repetera 10-30 gånger eller 30-60 sekunder om du gör på tid. Denna övning kan göras med hantlar, stång eller gummiband och även i maskin. För att få extra utmaning använd gummiband tillsammans med stång eller hantlar. Detta gör att det blir en konstant belastning under hela övningen.

Be a Champion! 

www.d-flex.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..