Före & Efter med Body Fit

A. Before After

Här är resultatet från en utav våra starka Body Fit krigare. Denna kvinnan tränade två omgångar Body Fit på raken och dessa bilderna är tagna mitt i mellan dem. Hon har gjort strålande resultat under hela sin resa och ovan ser ni framgången endast av de sista 6 veckorna! Jag passade på att ställa lite frågor om hur träningen har varit under hennes tid hos oss, hoppas att du låter dig inspireras!

Vad var dina förväntningar innan Body Fit?
Jag blev värvad av en vännina att testa BF och hade inga särskilda förväntningar förutom att jag såg fram emot att testa något nytt. Jag har tränat i olika former tidigare (spinning, dans, med PT, styrka på egen hand osv) och det är alltid roligt att testa nytt. Dessutom passade det bra tidsmässigt då jag hade bestämt mig att tappa vikt samt att ert gym ligger ett kvarter bort från min bostad.

Vad hade du för mål under dessa 6 veckorna?
 Mitt mål var att tappa vikt samt att bygga upp min styrka. Grundmålet var att komma ner till 64 kg från 78 kg. Idag väger jag 66 så mitt nya mål är 60 kg.
Jag känner mig väldigt stark med synliga muskler när jag tittar mig i spegeln.

Var startarde du & var slutade det hela?
Jag körde två omgångar BF och det såg ut såhär;
Vikt start omgång 1: 78Kg
Vikt slut omgång 1 / start omgång 2: 70 Kg (Förebilden)
Vikt slut omgång 2: 66 Kg (Efterbilden)

Vad tycker du om Body Fit?
Redan vid första provträningen blev jag ”kär” i BF. Jag tyckte om kombinationen mellan förbränningen och styrka, som man kunde styra valet själv över alla olika vikterna. Jag gillar även det effektiva sättet David leder klassen på, dvs minimal vila. Man kör på hela tiden!
För att inte glömma hur peppande David är och hur han har bemött mig personligt. Han har följt min resa och också hjälpt till med kosten under resans gång. 

Kommer du att fortsätta med Body Fit?
Absolut och jag kommer att vilja utöka med Ultimate Fit klasser också med 1-2 ggr/vecka utöver de 2 BF klasser jag har kört..

Grymt jobbat!
Vi ses på gymmet.

 

Är du också sugen att komma igång innan sommaren? Anmäl dig till sista träningsprogrammet som är mellan 17/5 – 23/6! Du klickar in dig HÄR för att få din plats!

 

www.d-flex.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..