Rödbetor i juicen?

Beetroots

 

 

 

 

Det är så himla härligt att gå förbi alla frukt- och grönsaksstånd som finns ute på bland annat Hötorget.  Det är så otroligt  många fina färger och ni vet ju vad jag säger om en färgrik kost va? Om inte spana in det här inlägget.

Idag tänkte jag prata om hälsofördelarna med rödbeta. Den har ju en hel del bra näringsämnen, men som färskpressad juice är den inte bara god utan väldigt bra för din kropp också! Den detoxar din lever, hjälper dig om du har hudproblem och en massa mer, men visste du att det även finns fördelar att dricka rödbetsjuice för din träning?
Det sägs att du kan boosta din prestation med hjälp av betorna..
Vill du läsa mer om hälsofördelarna så finns det ett annat inlägg du kan kika in här.

Vi ses på Skeppargatan 28!

 

www.d-flex.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..