Från start till idag.

 
IMG_1562
Gym
Jag tänkte dela med mig utav min resa inom träningen som började för över 20 år sedan. Att från att stå och skicka ut 500 fax där jag erbjöd mina PT tjänster, till att nu ha ett nyöppnat Fitnesscenter på Östermalm är helt otroligt.
Jag är väldigt stolt över hur långt jag har kommit och att jag nu kan erbjuda fler människor en hälsosam livstil. För nu är det inte bara mina pt timmar som jag kan dela med mig utav, utan ett helt fullt utrustat gym, PT i grupp, kostråd och mina erfarenheter till hur man når en hälsosammare livsstil. Jag vill att fler ska kunna dra nytta av mina resultat och mitt sätt att inspirera människor.
På gymmet så erbjuder vi Klippkort, Helårskort både i gymmet men även komplett med våra träningsprogram och PT i grupp som passar för alla från nybörjare till atleter!
Jag hoppas att jag får se fler av er komma och besöka oss på Skeppargatan 28. Packa träningsväskan och prova på ett pass när ni ändå är förbi.
Köp ditt klippkort här eller kom in till mitt grymma D-Flex Team på Skeppargatan.
Vi ses!www.d-flex.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..