Dynamisk Planka med Pilatesboll

Idag bjuder jag på en plankövning där man både jobbar raka & sneda bukmuskler. Dynamisk planka med Pilatesboll gör det mer utmanade då du även måste fokusera för att hålla balansen, en utmanande & rolig övning!  Gör övningen hemma, utmana din kollega eller testa på kvällens gympass 🙂

Hitta balansen på bollen & bibehåll en stark hållning genom hela kroppen. Lyft ena knät mot armbågen utan att tappa stabiliteten i höften. Jobba varannan sida och upprepa så många du orkar med bra teknik. Ta en paus & upprepa totalt 3 set.

DSC_2057

DSC_2058

Kram / David

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..