Bränna Fet i Vattnet!

Jag lärde mig ”crawla” för sex år sedan då jag gjorde förberedelse inför min första bok ”Tränar med Dflex Sjärnornas PT”. Jag fick diskbråk och det enda förbrännings träning min kropp klarade av var crawling. Det gav den absolut bästa resultat jag har någonsin fått:) Trotts att jag försöker uppmana mina kunder att tar lektioner är det väldigt får som nappar. Det är synd då det finns massor med fördelar med just denna typ av träning!

1) På sommaren eller semester kan man köra när som helst, var som helst!

2) Man är viktlöst i vatten

3) Skonsam för lederna

4) Fantastisk om man bära på extra kilo då det blir hög intensiv NO IMPACT träning:)

5) Man tömma hjärnan

Snälla prova nu när vi har så fint väder! Det kommer att ta eran träning tills nästa nivå

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..