Pump up the Volume! Nya mål mot höst

unspecified

Jag misstänker att jag är inte ensam att inte släppa tag i dessa fantastiska sommar dagar! Det är så skönt att vara ledigt, drar ner ordentligt på tempot och inte har några ”måste”. Man levar lite som man vill kan man säga- those lazy summer days..

Men jag är också särkert på att det är många som har laddat på ordentligt med energi,inspiration,  och förnyad styrka inför kommande höst!

Hur kommer man igång för att får tillbaks gnisslan som behövs för att nå nya mål? Dina vänner! Arbeta kompisar, skol kompisar! Dina homies från gymet, dina trevliga grannar! Med en träning partner kan man kör en gemensam kost program tillsamens tex. Sedan kan man går igenom vecka för vecka vad programet har gett för resultat.

Det samma gäller träning. När jag kör tillsammans med de tränings partners jag har haft är det som dag och natt. Det är betydligt roligare att tränar tillsammans med en vän. Resultaten blir bättre på alla sett, huvudsakligen träningsglädjen!

I måndags bestämde jag och två tjej kompisar att kör vårt bästa i 10 dagar båda med  kost och tränings ! Det blir alltid roligare när man är fler, man har något att ser fram emot och uppleva något positiv tillsammans.

Vi vill alla tre förstarka kroppen, öka rörlighet och får mer synliga muskler! Vad har ni för mål?

Vi ses på gymet

Kram

David

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..