Öka förbränning på Fem Minuter!

Jag kom på en mycket effektiv sätt att öka min förbränning som jag vill dela med er! Nu är det så att precis som alla andra har jag massor på schemat i min vardag. Så eftersom min tid har varit begränsad den sista tiden så kom jag på ett effektiv sett att öka min  med korta tränings inslagg när jag inte har haft tid med långa tränings pass ( som jag älskar) på gymet. Jag har kört följande schemat de dagar jag har haft fullt ;

 

1.Fem minuter rond med mage, lår, armhävningar, korsrygg och sidan av mage. Jag väljer tex sitt ups 1min, sit ups, ben böj etc direkt när jag vaknar, innan jag hämpta Mini Flex från skolan, och innan jag sover; Totalt 15 minuters träning

 

2.Cyklar till jobbet! Det ska egentligen tar 15 min till gymet, men jag kommer fram mellan 7-9 minuter beroende på trafiken. Under en dag kör jag fram och tillbaks i 2-3 ömgånger ; totalt 14-20 min hit cardio

Det blir ett väldigt effektiv sett att hålla igång kroppen och spara tid när man har fullt upp! prova på och berätta hur det går!

 

Behind the scene Inspire Me

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..