Fem sätt att blir av med söt suget!

2

Nu har jag haft en full späckad höst och min ny lokal är i fullgång! Under tiden har jag verkligen försökt att äta bra och håller mig i form. Den där biten med att äta bra..inte så himla lätt alltid! Speciell när man har små barn, fika med vänner, tillställningar, julbord, dop…you got the picture? Hur kan man motstår alla dessa frestelse så att man kan når sina egna mål ner det gäller viktnedgång? Här får du fem av mina bästa tipps för att besegra den så kallade ”Söt suget”

 

  1. Ät frukt! Jag äter frukt varje dag. På morgonen, till mellis, på eftermiddagen och även kvällen. Frukt är utmärkt, full med antitoxins, vitaminer, färg, doft och sist men inte minst SMAK! Om man ska vara rakt på sak, det är bullarna och inte äpplen som man går upp i vikt ifrån
  2. Ät små måltider var tredje timmar! På detta sätt är det verkligen svårt att får detta ”suget” då man har fyllt på med energi med tre timmars intervaller
  3. Tränar! Om du känner dig att gräva handen ner i ditt barns godis påse ( det har jag aldrig gjort:) gör något fysisk! Fem minuters mage, 10 minuter rörlighets träning, en snabb promenad med hunden? Välj något du tycker är kul och inte tar så mycket tid eller förberedelse
  4. Bestäm dig! Vi har alla disciplin och vilken känslan av stolthet man får ner man har verkligen kan våga säga NEJ:) Jag ska inte har något bröd, eller glass, vin osv! Nej, idag ska jag når mina mål!
  5. Drick VATTEN!! Vatten är numero uno för så många anledningar! Its a natural fat burner så vatten hjälps till att öka din amningsomsättning! Den forsa bort slag produktor mellan muskeln och hyn och viktig i denna samanhang,  den ta bort söt suget!

Kör på nu och avslutar 2017 like a champ!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..