Dagens insperation ”Becoming Michelle Obama”

Jag har haft uppträt och turnerat sedan jag var 20 år gamal. Varit med i båda Svensk, Britisk, Japanskt TV mm.
Men jag måste säga att den största scen upplevelse jag har haft under mina 51 år var ner jag för några veckor sedan
fick äran att presentera Michelle Obama inför mer en 10,000 svenskar på Globen! Vår ”Forever First Lady” är på världs turné för att promota hennes best säljare; boken”Becoming”! När min barndoms vän från New York kontaktade mig och frågade om jag ville vara en av de fyra presentatör var det en självklart ja!

Det var en inspirerande, underhållande och fantastisk kväll där jag själv blev så stolt att ser så många kvinnor samlade på ett och samma plats.Med tanken att vi har alla möjligheter att åstadkommer de drömmer och ambitioner vi
har med våra liv. Anything is possible! What do you want to ”Become”:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..