Nu är det snart dags!!!

Dagarna bara rusar iväg. Om två dagar är det Let’s Dance premiär.

Det är fullt upp hela dagarna. Träningar, inspelningar, presskonferenser, repetitioner, intervjuer osv. Kunde aldrig föreställa mig en sådan cirkus. Men jag njuter av varje sekund! Jag, lilla Emma från Karlshamn mitt i allt detta. Det är så himla roligt!!

Är överlycklig att ha Tobias som partner. Han är grymt proffsig men framförallt en underbar person. Det är hårdkörning men också mycket skratt!!

Tänkte lotta ut två biljetter till sändningen den 14 mars! Visst vill ni komma?! Å då hoppas jag ni hejjar högt 🙂
Kommentera I kommentatorsfältet med mail och varför ni vill gå.

Nu kör vi!!

#emmatobias #goingforgold

  1. Hej! Jag skulle väldigt gärna vilja, då jag vill se dig och alla i let’s dance! Jag har aldrig gått på let’s dance i verkligheten men sitter alltid bänkad vid tvn! Jag har precis sett avsnittet med dig på ”du är vad du äter” och tycker att du är så stark som klarar allt! du ”tippar” över för mycket, men har åstakommit så mycket och tagit dig ur allting bara på grund va inställingen! Du är så cool och skulle vara skitcoolt att få se dig i verkligheten!! HEJJJAHEJJJA nu på fredagg!!!!!!! åker du börjar jag gråta haha

  2. VL skriver:

    Idag är det semlor dagen! MUMS! Hoppas du njuter du med!

  3. Åh vilken upplevelse det skulle va att få vara med i publiken på Lets Dance. Tycker att du har gjort det fantastiskt bra. Själv känner jag att jag gärna vinner biljetterna och går med min 15 åriga dotter. Jag har gjort en viktresa på -70kg och mår toppen men det skulle vara kul att få lite glamour.

  4. Det var kul och se dig dans i fredags på tv brukar inte titta på Lets dance men efter att ha träffat dig i Loka brunn så måste jag ju se hur det går för dig. Måste tacka dig för den inspiration du gav och motivation till att börja träna igen. Tack för en toppen dag då och tipset om skorna och att jag inte ska gå ut för hårt igen. Lycka till. Heja Emma! Kram

  5. Ofelia skriver:

    Åh! Vad jag älskar din blogg, tycker verkligen att den är såå bra. Skulle vara obeskrivligt kul att få vinna två biljetter för att få gå och se lets dance (som jag sålänge följt framför TVn i Tv-soffan) på plats. Har följt let’s dance så länge jag kan minnas och när jag i år fick veta att du skulle vara med kändes det bara ännu roligare att släppa stressen i veckan som varit och slappna av framför let’s dance på TVn. Hoppas innerligt att jag får chansen att ta med mig till live lokalerna för att få uppleva let’s dance på plats tillsammans med min kompis och dessutom kanske få träffa (eller i alla fall få se) dig. En massa kramar från Ofelia.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..