Let’s Dance

Då var den här resan över. Å vet ni, när allt har lagt sig lite så är jag så tacksam att jag fått vara med. Media har vinklat det på ett sätt som jag inte alls känner igen mig i. Jag har inte en under en sekund varit arg eller bitter. Att jag fått lite bryt under vägen är min personlighet. De är svåra att undvika med allt det slit vi lägger ner. Men mest av allt har jag känt glädje och jag har skrattat som aldrig förr!! Allt jag har lärt mig, alla personer jag mött och de rädslor jag gått emot.
Jag kommer ha med mig den här resan resten av mitt liv.
Många har frågat om jag är bitter eller arg. Inte ett dugg. Jag har varit med om tuffare saker i mitt liv än att åka ur en danstävling. Men därmed inte sagt att det finns en tomhet kvar, en undran om jag kunde blivit bättre om jag fick mer tid. Men det spelar ingen roll nu. Nu ska jag hem till min familj och njuta av vardagen igen. Sen kommer jag åka upp då å då under de här veckorna och heja fram mina nyvunna vänner.
Tack alla ni som gjort den här resan möjlig!!!

 1. Hej Emma!
  Jag ska skriva ett skolarbete om ätstörningar inom idrott och är intresserad av att ha med en intervju med dig. Därför undrar jag om du har någon mail som jag kan skicka lite frågor till?

  Tack på förhand / Maria

 2. Mycket synd att du inte lyckades ta dig längre! En fråga, när ni dansade, blev ni sponsrade med proteinpulver eller några slags kosttillskott under eran tid på Lets Dance?

  // Kostguiden.com

 3. Tycker det va allvarligt synd att du inte va kvar längre. Fram för mer simmare i rutan. Hoppas nu på Johanna och Lasse i Mästarnas Mästare.
  Lycka till. Kram

 4. Hej Emma! Tycker att du verkligen tog dig an utmaningen att dansa i tv, och att du verkligen står upp för de mål som du beskriver – att göra det man själv vill, ha kul, utmana sig och må bra (där resultatet inte alltid är det viktigaste).

  Du och jag delar nästan samma historia (gott och allt ont) även om jag är ett par år äldre än dig och inte elitsimmade på VM/OS-nivå, men väl på SM-dito……

  I alla fall söker jag nu med ljus och lykta efter ett sätt att göra det där valet, att välja livet – för det är ju det jag egentligen vill men jag gör just nu allt annat än att välja livet. Det är som att jag inte har någon kontakt med min inre drivkraft, inget mål att fokusera på etc

  Vet inte varför jag skriver här, för jag vet ju att det är jag som är nyckeln, och det är ju inte du som ska ha svaren, (och du kanske inte ens läser kommentarer) men som sagt söker jag överallt för att inte allt ska ta slut!!

  /V

 5. Media skriver ju oftast som de själv vill… Inte vad som är sant. Bra att du inte verkar tagit åt dig!!! Synd dock att du inte är kvar dock :(. Men du vem vann biljetter? Kram o hoppas springa på dig här i GBG :).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..