Välkomna tillbaka!!

Nu har det gått alldeles för lång tid sedan jag uppdaterade bloggen. Det har varit en galen vår på många sätt. Både privat och jobb. En flytt, Let’s Dance, föreläsningar, jobb på Hagabadet och resor fram och tillbaka i Europa. Men från och med nu blir det ändring på det. Ok? Ni är med mig va?
Det kommer bli lite ändring på inriktning här. Från och med nu så ska ni får ta del av min träning inför mitt allra första träningsmål sedan simkarriären. Okej, är ni beredda *trumvirvel* Jag ska göra en svensk klassiker. Jaha tänker säkert flera av er det där är väl inget speciellt för en gammal elitidrottare. Men för mig är det speciellt. På många sätt. Det har alltid varit något jag velat göra. Men inte fått tummen ur liksom.!Jag ska för första gången tävla i något helt utan press att kunna vinna eller prestera. Eller ja ni förstår. Jag har som ett enda mål. Att ta mig igenom sträcka för sträcka. Inget annat. Å vet ni, även om jag tror att flera av delmomenten kommer göra ont, så tror jag att jag kommer att njuta på ett helt annat sätt.
Såklart kommer jag dela med mig av träningstips och tankar under tiden. Å det kommer bli en hel del annat smått och gott. Välkomna tillbaka!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..