Urban Training by Kari Traa

Åkte på ett tredagars äventyr efter träningsveckan på Playitas. Kom hem idag, bokstavligen slängde in väskorna hemma sen begav jag mig för att peppa och inspirera ett 100-tal tjejer tillsammans med ett gäng andra instruktörer, bl.a. Erika Kits Gölevik under en Urban Training här i Göteborg. Det var Kari Traa som stod för en superkul och inspirerande dag. Sicken kämpaglöd ni hade!! Vi sprang igenom hela stan och stannade på olika ställen för styrketräning, löpskolning, parövningar etc och avslutade med olika stationer i parken. Vi sjöng på Avenyn, trängdes med Håkan Hellströms-fans i parken och fick glada hejarop längs vägen! Grymt gäng, härlig stämning och hård träning! Vi avslutade med mingel och goodiebgsutdelning. TACK till Kari Traa och alla ni som kom! Ni gav mig massa energi ❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..