2 dagar kvar

Herregud vilken prylsport cykel är å allt man ska hålla reda på under den 30 mil långa färden jag ska göra. Lagning av ev punktering, klädsel efter väder, energiintag, etc. Bestämde mig igår att jag får välja att fokusera på det viktigaste den här gången. Jag har cyklat för lite för att ha koll. Jag ska ta mig runt, thats it! Den där tävlingsdjävulen smyger sig dock på ju närmre tävling vi kommer. Känner igen det 🙂 Det ska i vilket fall bli väldigt roligt!!

En sak som jag verkligen lagt krut på är rätt inställningar på cykeln. Ville göra det som stod i den tekniska makten för att minska ev smärtor och skador. Jag var hos Benny på Veloposition här i Göteborg. Han va grym! Kollade skor, ställning på cykeln osv. Kände jättestor skillnad när jag gav mig ut efteråt. En helt annan bekvämlighet i kroppen och mer tryck i benen. Kan tyckas överambitiöst men 30 mil i samma position är långt och jag vill göra allt jag kan i min makt för att få en så komfortabel resa som möjligt.

Va ute en runda igår. Körde nästan sju mil och det kändes bra. I morse hade jag en intervallklass på Spinningcykeln. Det får avsluta träningen. Nu ska jag vila, äta och sova fram till starten på fredag kväll. Håll tummarna för mig!!

  1. Carina skriver:

    Jag började nyss lyssna på din bok, All In. Mycket bra. Jag är en person som känner obehag inför att ge andra kritik, det här är mer en uppmuntran – läs in nästa bok själv.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..