Livet på Playitas

Som vanligt levererar Playitas i världsklass. Vädret, träningen, maten. Jag är här den här veckan för att ha Sim-clinics samtidigt som jag passar på att träna själv och umgås med familjen.
Mellan klockan 9-11 varje dag står jag på poolkanten. Första timmen har jag en ren crawlskola för att sista timmen köra mer ren simträning för de som redan kan simma crawl. En salig blandning av tyskar, danskar och svenskar. Härlig stämning och mycket skratt.
Tänkte lägga upp en basic crawlskola här med lite tips. Vad tycker ni? Crawl är det mest effektiva och skonsamma sättet om man vill ha simning som träning och nu i sommartider. Varför inte utnyttja hav och sjöar när ni ändå är ute och badar. Är det kallt i vattnet skaffa/låna en våtdräkt så håller ni temperaturen bra. Hitta möjligheterna att träna där de finns på semestern.

Min axel blir bättre och bättre men har fått anpassa min egen träning en del. Faktiskt startat varje morgon kl 7 med simträning. En spegelblank pool , inte en kotte så långt ögat når. Bara jag och vattnet. Ren meditation.
Eftermiddagsträningen har jag anpassat efter familjen. Försöker klämma in en timme på gymmet när Olivia är på miniklubben. I eftermiddag blir det tennis med Henke. Håller tummarna för att axeln håller!

 1. Hanna skriver:

  Jag har precis startat en blogg som handlar om motivation och hälsa (recept, detox, peptalks osv.). Kika gärna in på den då jag uppdaterar den kontinuerligt. http://www.ten9one.wordpress.se

  Ha det fint!

 2. UlrikaZ skriver:

  Jag simmar regelbundet med en vän och sedan pratar vi länge i bastun, bästa stunden, och det är på Väggabadet. Vilket läge vi har här i Karlshamn på vår simanläggning! Och nu när de gjort om entrén till utebadet ser jag ”din” vinstmonter varje gång. Lycka till med allt, hälsningar från Karlshamn!

 3. V skriver:

  Har du inte lite vilodagar också? det behövs och är ju viktigt.

  KRAM

 4. Hilma skriver:

  Ja tack för crawltips, nybörjare som man är!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..