Nya utmaningar på alla håll

Nu är jag tillbaka. På riktigt. Det händer så mycket nytt i livet och ni ska få vara med. Start här och nu.
I morgon ska jag göra något för första gången o mitt liv. En triathlon. Nervöst men mest spännande och häftigt. Hur många gånger gör man nya saker som vuxen? Jag har tidigare varit lite rädd för nya saker, för att inte ha kontroll på vad som kan hända. Men jag har lärt mig och älskar varje ny utmaning. Brukar fråga mig själv ”Vad är det värsta som kan hända?” När man ställer sig den frågan så brukat svaret bli ganska enkelt. Ja, jag får väl bryta loppet. Familj, vänner, jobb och allt annat viktigt i livet kommer ändå vara kvar. Eller hur?
Okej nu håller ni tummarna va?! Nu kör vi!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..