Spännande saker på G

Idag sitter jag hemma och jobbar. Har massa saker att förbereda för en ny stor release som snart ska göras. Hemsida, texter osv. Helt slut i skallen.
Kan lova att det kommer att bli en spännande höst.

Idag har jag en vilodag från träning och laddar för den halva IronMan jag ska göra på lördag på Tjörn.

Har en OutDoor Challenge kl 17:00 i Slottsskogen tillsammans med Hagabadet. Det är kostnadsfritt och är du i Göteborg samlas vi kl 17:00 vid lekplatsen Plikta. Alla kan vara med utifrån sina förutsättningar. Så välkomna!!!

  1. Hej Emma!

    Mitt namn är Ida Jacobson och läser tredje året på Elof Lindälvs gymnasiet i Kungsbacka. Just nu håller vi på med ett gymnasiearbete där jag ska skiva om Idrottsanorexi hos tjejer och killar. Min fråga till dig är om du skulle vilja ställa upp på några frågor kring detta, isåfall kan du kommentera din mailadress eller kontakta mig via mailen.

    Det hade varit väldigt snällt och jag är jättetacksam för svar!

    Med vänliga hälsningar,
    Ida Jacobson 18 år

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..