Vilken vecka

Vilka sista dagar jag har haft. Hänt massa kul och allt går i ett nu.

I lördags var jag på Tjörn här på Västkusten och genomförde min första halva IronMan. 1900 m simning, 90 km cykling och som avslutning 21 km löpning. Dena va tuff men ack så rolig!! PÅ löpningen hade jag ett leende på läpparna hela tiden. Det var sådan folkfest längs banan och jag bara njöt. Hade någon sagt till mig innan sommaren att jag skulle göra ett sådant lopp hade jag skakat på huvudet. Men jag vågade och jag lät inte rädslan för att misslyckas styra mig. Jag är så stolt!!
Nu ska ge triathlonsatsningen ett år och se var det bär hän… Häng med!!

Vid sidan av av allt tränande och tävlande har jag utvecklat ett koncept som jag länge drömt om. Att se sin dröm gå i uppfyllelse är så fantastiskt. Jag är omtumlad. Över mottagandet, över alla som fått mig att tro på idén när jag själv tvivlat. Tack alla ni som finns i min närhet! Vet inte vad jag hade gjort utan er.
Jag kan inte berätta exakt vad som händer ännu men alla ni tjejer som är I Göteborg 21 September. Save the date!! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..