Upplevelser

Somnade som en sten igår kväll. Pang sa det. Vaknade av att tv:n fortfarande var på kl 06:00 i morse. Jag kände efter i kroppen. Den va pigg, den sprudlade av massa energi. Ett energiförråd jag med all säkerhet fylldes på av alla er tjejer jag hade ynnesten av att få möta igår.

Löpskorna låg i väskan. Jag smög mig ut i gryningen och möttes av en magisk vacker sol som gick upp över Stockholms takåsar. Jag stannade upp, sög in ögonblicket. Benen var pigga och ville aldrig sluta springa. Huvudet, hjärtat och kroppen var ett. Jag var så uppfylld av den magiska morgonen att jag glömde att slå på pulsklockan. Frihet. Frihet att träna på känslan, inte jakten på tider och prestationer. Det ska bli mitt nya mantra. Krav och prestationer har vi ändå i överflöd. Vi behöver lämna dem hemma ibland. Bara vara, bara känna…. Att UPPLEVA träning.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..