Comeback!

Tror inte jag är någon nykomling för alla er Topphälsa-anhängare. Jag har varit med som instruktör på Topphälsas resor många år nu och har tidigare bloggat på portalen.
Vi kallar det en comeback, ok?

Jag har funderat både länge och väl på det här med bloggandet. Jag vill inte att det ska bli någon press. Jag vill inte ”leta” ämnen att skriva om, jag har inget perfekt liv att visa upp och vissa dagar hinner jag inte ens öppna datorn.
Jag har viktigare saker jag lägger tid på och andra saker jag drömmer om.

MEN jag älskar skrivandet, har alltid gjort. Att sätta ord på känslor, att uttrycka åsikter i skrift att måla upp drömmar och mål i skrift. Det är en passion jag har. Det måste dock vara hela bilden, inte en del av verkligheten. Då är inte jag med.

Det kommer bli en salig blandning. Det är så mitt liv ser ut. Jag är mamma, sambo, entreprenör och triathlet. I den ordningen ända in i själen. Ibland ändras den dock på andra plan.

Nu kör vi!!

image

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..