Pepputmaning 5 December

Nu kör vi! Inga stora saker men saker som gör skillnad för ditt välmående och saker som gör att du boostar och tankar dig själv.  Följer du de här utmaningarna fram till nyår så kommer du ha ett fantastiskt utgångsläge för att 2017 kommer bli ditt bästa år någonsin.

Vi ska börja med att sätta mål idag. Viktigt så att vi vet vad vi vill uppnå.

Ofta så har vi lätt att sätta mål som är prestationsbaserade, dvs något vi kopplar till görandet. Nu vill jag att du ska tänka till på flera plan i ditt liv.

I vårt företag The Wellness Academy så jobbar vi med att skapa välmående organisationer. Vi pratar om hälsa i 3D. Kropp-knopp-hjärta. De behöver alla underhållas för att skapa ett välmående liv.

Nu vill jag att du tänker till i ditt 3D perspektiv och sätter mål för:

Kropp- Tänk utanför boxen. Det måste inte vara att springa fortare, lyfta tyngre eller genomföra något lopp. Kanske är det att uppleva en känsla när du tränar? Att våga testa någon ny träningsform?

Knopp- Lite knepigare för oss. Tänk kondition för huvudet. Att gå emot en rädsla? Att våga vara nöjd? Att hitta ett förhållningssätt till vissa situationer? Vi kommer fokusera en del på denna kategorin också under månaden men så ett frö redan nu.

Hjärta- Tänk efter, vad brinner just du för? Finns det saker du prioriterat bort som du egentligen mår väldigt bra av? Finns det drömmar du inte vågat förverkliga? Att hjälpa andra? Tänk på de gånger det känns rikitgt gott i magen och försök att prioritera in mer sånt i ditt liv

 

förändring

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..