Pepputmaning 6 December

Är dina mål satta? Eller har du i alla fall sått ett litet frö?

Idag är min utmaning till dig att gå emot en rädsla du har. För ofta är det faktiskt så att det som står emellan oss själva och drömmen är just rädslor. För att gå emot rädslor krävs mod.

För sju år sedan råkade min pappa ut för en cykelolycka som höll på att kosta honom livet. Han låg i koma i 10 veckor och är fortfarande hjärnskadad. Efter det satt jag inte på någon form av cykel på ett par år. Cykling har därför en helt annan innebörd för mig. Det handlar inte bara om att bli starkare och snabbare. Det handlar om att gå emot rädslor. Varje dag.

Vad har du för rädslor? Vi behöver inte ta de största idag. Bara en liten. Kanske ett telefonsamtal du skjutit upp? Ett träningspass som du gärna vill testa men inte vågar?

Så ok gänget, nu samlar vi lite mod, blir våra egna superhjältar och tar ett litet kliv mot den där drömmen!

 

cykel

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..