Styrketest, fettmätning och biggest loser

I soffan och kollar på biggest loser. Tycker det är så häftigt att se vad rätt kost och träning kan göra. Inga piller, inga pulver bara träning och bra mat! Gillar också att se vad det gör med deltagarna, när de upptäcker att de faktiskt kan ha kontroll över sin vikt, och vilket liv de vill leva. Det inre växer samtidigt som det yttre krymper.

Gjorde ”sluttest” hos pt-Linda idag. Kul att se att jag faktiskt blivit sååå mycket starkare, ngr exempel:
Då (6 veckor sen): 9 armhävningar på tå, nu 20.
Då 44 situps, nu 109.
Då 2 min jägarvila, nu över 4 min.
Då dryga minuten i plankan, nu över 2.
Det är DÄRFÖR styrketräning är så toppen och välbehövligt efter att ha fött barn. Plus: jag har inte nåt(!!!) ont i rygg och nacke längre. Tacka styrketräningen.
Och… Minus 8 cm i midjan och typ 3% mindre fett (har inte fått exakta siffran än). Tacka styrketräning och bra mat för det.

Vill också passa på att faktiskt pusha lite extra för Linda Edengren som har hjälpt mig. Superduktig pt, kostrådgivare och coach. Hon erbjuder ex personligt kom igång paket för 1750 kr, personligt kostprogram (som gör skillnad!!!) för 1250, och personlig utveckling för 1750 kr. Kolla in www.ptkonsulterna.se

  1. Bra jobbat! Superinspirerande att höra vilken skillnad ”bara” 6 veckor kan göra… :)!! Nu ska jag bli frisk, sedan kör jag igång med träningen – maten är redan på g :)! Och lyllos mig som snart får dig som ”granne” och förhoppningsvis även instruktör på gymet :)!!

  2. Hanna: tack, ja det känns faktiskt kul att träning kan göra så stor skillnad!
    Annelie: det är därför anhalten efter Sydney heter MARIEFRED!!!
    Frida: ja namnet ger ju faktiskt inget självklart svar på hur övningen ser ut, sorry! Jägarvila är klassikern som i alla fall vi i Katrineholm fick plåga oss igenom på gympalektionerna: mot en vägg och så står man liksom som om man satt på en stol… Är ni med? Kram!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..