Låt träningen bli en motvikt…

När jag har mycket att göra känns det ibland som att min hjärna går på högvarv… I såna perioder låter jag träningen och maten bli en motvikt… Något som skapar lugn, harmoni, balans… Ofta yogar jag själv, men mitt bästa tips när livet går fort är att ta hjälp… Att låta sig ledas… Så enkelt när det dessutom finns toppklasslärare att få online.
Idag startade jag dagen med yoga på temat tacksamhet från www.myyogaonline.com, meditation på samma tema från @holistictraining #holisticyear och slutligen en skön yinsekvens…
Att världens bästa man @martinkits hade gjort fruktsallad med kokos och mandlar till mig efter blev grädde på moset… ❤ #brastart #tahandomdig #andas #healthytraining

20140530-111908.jpg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..