Kom igång med löpningen!

bild

Jag älskar höstluften! Den gör mig alltid sugen på att springa. Och faktum är… Jag älskar också att springa de där regniga dagarna… Om man liksom släpper ner axlarna, lyfter ansiktet mot himlen och bara låter regnet ösa så blir det liksom skönt. Som befriande… Kom bara regn, jag springer, jag lever, jag är varm så bara kom och svalka mig…
Låter nästan religöst känner jag, haha… Men varför inte… Sweat your prayers som Gabrielle Roth skriver…

Hur som helst! Just nu gör jag en löparskola i fyra delar i sammarbete med Kari Traa . Vi gör det såklart inför Topploppet som är om fyra veckor! Kom och var med. Det är årets BÄSTA  och trevligaste lopp. Lovar! Sååå kul!
Läs den gärna och var med och tävla med veckans utmaning som ligger på instagram och facebook under hashtagen #karitraarun
Du hittar löpskolan här 🙂

Ut i friska luften nu, ladda sol, syre och energi för dagen, morgondagen, veckan, hösten, livet…

Kram!

  1. Åh tack!! Det är precis vad jag behöver just nu.. Jag laddar för Lidingötjejlopp som är mitt första millopp och 3:e loppet i Tjejklassiskern.
    Får prova Topploppet nästa år 🙂
    Mvh Cecilia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..