Träna ute med oss!

20140829-165240.jpg

På riktigt – om du kan få syre, sol, utsikt och miljöer samtidigt som du tränar hela kroppen. Varför då betala dyra pengar för dålig luft och fyra väggar som visuell pepp? 😉

Vi är skapta för rörelse. Och för att vara ute. Därför är jag så stolt och glad över mitt samarbete med norska klädmärket karitraa. Tillsammans med dem anordnar jag Urban training! I höst besöker vi Stockholm och Göteborg igen!
Stockholm redan på torsdag den 4:e kl 18! Svettig, skrattig och effektiv utomhusträning står på programmet! Dina instruktörer är jag, emma Igelström, Pt-fia och ytterligare tre handplockade toppinstruktörer: Kitty Lingmerth, Sara Ottergren och Sofia Laas. Backar, bänkar, räcken, kompisen och kroppen är våra redskap. Bättre, enklare, roligare och mer effektivt blir det inte!
Anmäl dig här och få en goodiebag på köpet!

Hoppas vi ses!
Kram Erika

  1. Hej Erika!
    Jag och en kompis ska delta i Kari Traa-eventet imorgon och ser fram emot det!
    Jag har dock betalat för både henne och mig via mitt Paypal-konto, och vill bara kolla så att det inte är några problem. Det finns ju ingenstans att skriva in vem anmälningen gäller, men i våras då jag var med på ett event så blev vi avprickade på en lista. Vet inte om du är rätt person att fråga, men jag vet inte riktigt vem som annars är ansvarig för det hela!
    Mvh Emmie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..