Bästa piggknepen

Det ligger november i luften. Visst? Jag har lite tung energi varje år den här tiden, som att min kropp inte vill släppa taget om sommarenergin, separationsångest liksom. Hela jag ÄLSKAR sol, värme, den lätta energin, ljus, sommarkläder, sol i nacken när man tränar… Ja ni fattar…
Försöker verkligen hitta det mysiga med hösten men jag ska vara helt ärlig: det är inte ngt jag är asbra på… So. This is what I DO (ge mig gääääärna era bästa tips också!)
1. Går ut. En stund utomhus i dagsljus varje dag.
2. Äter extra bra. Försöker boosta mig med allt från knallgröna och värmande soppor till rårivna rödbetor och mustiga currys.
3. Vitaminboostar. Ser bland annat till att hjälpa kroppen med att ta upp max näring från maten med cellenzym och probiotika. Samt boostar d-vitamin och b12 (bra för oss som gärna äter veg). (Tips. Håll koll på att du BARA väljer rena och schyssta produkter när det kommer till tillskott, finns mkt skräp. Holistic är bra tycker jag).
4. Badar i solpuder. Haha, alltid lurar man någon, ibland sig själv.
5. Tränar. Rörelse utsöndrar hormonet serotonin som ger lyckokänslor (samma hormon utsöndras när man äter choklad så iblaaaand väljer jag den vägen till lycka – i rent medicinskt syfte förstås ;).
6. Taggar ner. Det är skönare att vara lite tröttare än vanligt om man bara accepterar att det är för att kroppen är en del av naturen och att det är meningen att vi ska ”gå i ide” nu. Slutar kämpa, börjar njuta. Så gott det går…

Hur gör ni?

Kram!

20141023-213221.jpg

20141023-213235.jpg

20141023-213229.jpg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..