Snart en ny bok!

20141027-162632.jpg

Hemma och varm igen efter en dags plåtning som inneburit allt från att åla på sumpig lövmark till springa i knähögt (iskallt) vatten…
Anledningen till denna inte så sköna (men roliga) arbetsdag är att jag tillsammans med Jari Ketola gör en bok om utomhusträning. Den kommer i vår, håll utkik!

Finns SÅ många anledninGar att träna ute, vi är helt enkelt skapta för det. Vår kropp, hormonsystem, hjärna funkar bäst i naturen, faktiskt!
Dock – klä dig inte i vårkläder i slutet av oktober… Vad gör man inte för konsten.

Jari är ett riktigt proffs! Och samtidigt ödmjuk och rolig. Han lärde mig mkt av det jag kan på min PT utbildning och fortfarande inspirerar och lär han nya pt:s flera gånger om året. Verkligen en inspiratör!
So… Här kommer också en liten uppmaning: in och rösta på honom som årets inspiratör, han är SÅ värd ett guldhjärta!
Röstning sker på länken nedan:

http://fitnessfestivalen.se/guldhjartat/rostning/

20141027-162645.jpg

  1. Låter spännande med en bok om utomhusträning! Jag gillar att vara ute, försöker t ex cykla året om till och från jobbet. Sedan hoppas jag att jag ska kunna jogga hela det här året – har haft problem med mina fötter, men nu är det bättre. Jag ska kika runt lite mer inne på din blogg. Har inte hunnit det än!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..