Hej från Gran Canaria 1

Att blogga från ToppHälsaresan var svårare än jag trott. Dels glömmer jag fota när jag leder passen eftersom jag dras med i deltagarnas härliga träningshummör. Sen, efter passen, är slukas jag av allas frågor och glada kommentarer. Men jag lovade att ”höra av” mig med en hälsning idag så här kommer en lite trailer från dagen käppklass som blev en väldigt lyckad tillställning. Som ledare kan man bara luta sig tillbaka och låta sig smittas av allas energi när de tar sig an utmaningarna som bjöds. Inget gnäll, inget knussel, bara massa oj, oj och skratt. (kanske en och annan svordom också;-)

Efter en dag mad massor av härlig träning rundades kvällen av med en föreläsning av Pamela (ni vet vem) där hon berättar om sin ”sjukdomsresa” som tog en osannolig vändning. Det var fjärde gången som jag lyssnade på den och jag kommer att fortsätta lyssna varje gång jag får chansen. Den griper alltid tag i mig och den är ständigt aktuell. Får du chansen att lyssna så ska du ta den. Nu är klockan 23:53 och jag lägger ut så jag håller löftet. I morgon väntar en ny dag och då ska jag ta fler bilder;-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..