Matfullness!

Hektiska dagar kräver reflektion och återhämtning. Har man som jag en stor härlig familj omkring mig är det inte alltid lätt att varva ner när man kommer hem. Men jag har hittat en vinn/vinn syssla som ger mig egen tid mitt i familjen. När hela styrkan med yngre och äldre barn är samlade når vi upp till 8 personer. Samtliga är aktiva och tränar vilket skapar ett stort behov av energi. Och det är i matlagningen som jag finner den ro jag behöver. Jag får tid att reflektera, pyssla och vara kreativ, familjen får hemlagad mat.

Kanske det kan vara ett tips inför helgen? En stor familjedag med matlagning i centrum.

Jag passar även på att lägga med några träningstips från träningen med hantlar. Övningar som jag använder när jag vill aktivera min kropp på ett allsidigt sätt. Håll till godo:-)

Trevlig helg;-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..