Dreamteam lyxar på Hooks Herrgård!

Vi har ett medärvt behov som gör att vi behöver träffa varandra, och då gärna i grupper. Förr i tiden hade vi en tydlig gemensam nämnare som slöt oss samman, nämligen att överleva. Allt vi gjorde handlade mer eller mindre om att överleva. Till och med leken innehöll alvar när vi lärde oss att strida för vår överlevnad på ett lekfullt sätt. Människan har fortfarande en stark önskan om att leva, och så väldigt länge. Det verkar vara viktigare att leva länge än att leva bra medans man lever.

Jag har grunnat en del på det där.

Jag fick utlopp för mina tankar i helgen då jag var på Hooks Herrgård tillsammans med tidningen Topp Hälsa och ett gäng underbara deltagare. Vi var en grupp med en tydlig gemensam nämnare- att träna, ha kul, och chilla med god mat och dryck.

Främlingar blev snabbt bekanta. Utan problem kunde vi skratta och svettas ihop helt utan vetskap om respektives åsikter, värdegrunder och personlig status.

Samtalen kom att handla om hur viktigt det är att träffa ”likasinnade”. På jobbet är vi för att vi har ett syfte- att tjäna pengar till vårt leverne, inte för att vi har livet gemensamt. En del kompenserar det med att gå med i olika intressegrupper som att lära sig dreja, virka och bygga modellplan. Andra tillbringar timmar där algoritmer för oss samman på Facebook.

Eftersom jag lever kring Moveoo och dess effekt på människor använder jag mina klasser som en kommunikationskanal samtidigt som jag erbjuder effektiv och rolig träning.

Som ledare för gruppen har jag förmånen att få prata, och prata gör jag. Jag ställer ofta frågor som försätter deltagarna i tankar.

Till min spaning som också är mina tre tips som kan lyfta din träning och din vardag:

  • Vi har stort behov av att umgås oftare med likasinnade! Hur kan du skapa en grupp med likasinnade?
  • Vi bör sträva efter att kompensera det vi är skapta att göra men inte gör! Hur kan du skapa en fysisk och oregelbunden miljö där du och de omkring dig strävar efter varierade drag, pressar, balans och rörelsekontroll?
  • Vi behöver skratta mer! Hur kan du bidra till att det bli mer skratt i din omgivning?

Nedan har ni helgens dreamteam som lyxade till vardagen på Hooks Herrgård med tidningen ToppHälsa som arrangör.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..