När nej byts ut till ett oj!

Nu har jag precis avverkat en fantastisk vecka på en träningscamp i Portugal. Denna gång styrdes upplägg och träning av att det var Påsklov och familjevecka. Dessa veckor är lite speciella för mig som ledare. När jag leder vuxna försöker jag få dem avspända, nyfikna och att vilja utmana sig. Barnen är redan där, eller rättare sagt- de är fortfarande kvar där. Det är tydligt hur bekymmerslösa barnen är upp till 12-14 års ålder. Där någonstans börjar de bli ängsligare över vad som är rätt och fel, om de passar in i gruppen och så vidare. Undrar vart de får sådana tankar ifrån;-)

När barn missar ett steg, eller ramlar av bollen, säger de sällan ett nej med negativ klang, de säger typ ”oj” med röst och blick som låter- revansch, på’t igen.

Nu laddar jag och Magdalena batterierna och tar sats mot resan tillsammans med ett större gäng av er läsare från Tidningen Topphälsa.

Vi åker till Sheraton Salobre på Gran Canaria den 14-21 april. Under veckan får deltagarna testa på olika roliga, funktionella Moveoo-klasser, yoga, vandring och massor av annan träning.

Jag ser fram emot massor av sköna möten och på passen förväntar jag mig ett antal ”oj”.

Lovar att återkomma med bilder;-)

Vill du se lite från familjeresan som avverkats kan du kolla in här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..