Livet på en Topphälsaresa.

Livet på en Topphälsa resa är- häftig träning, massor av god mat och möten med sköna typer. Inte konstigt att man trivs som ledare på dessa resor. Idag åkte halva gruppen iväg på en härlig vandring. Själv var jag kvar med Sara och höll pass på hotellet. Ett mindre antal på passen öppnade upp för fler samtal. Efter passet satt vi kvar 40 minuter och pratade om livet och vår framtid. En otrolig ynnest att få träffa kloka människor och vädra tankar och värderingar. Här känner man verkligen av nyttan med mångfald. Ingen tycker riktigt lika och det är ok. Vi insåg att våra olikheter är berikande. Samtidigt var vi alla överens om att mycket vi har omkring oss är saker som vi gärna skulle vilja skala bort från jordens yta. Då pratade vi om maktfullkomna beslutsfattare, gamla stat/kommunalt styrda modeller. Vi var också rörande överens om att en lekfull och utmanande träning är väldigt rolig;-)

#livet på träningsresa. nedan några lösrykta bilder från resan, fler kommer, även en film;-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..