Fått ryggskott!

Ryggskott är ingenting man får, det är någonting man skaffar sig. Oftast är det inte för man gjort något fel, orsaken är oftast att man inte gjort någonting alls under en lång tid. Själv tillhör jag kategorin som har gjort fel under många år. Nu har jag skaffat mig två diskar som kläms och en ”light diskbrock”. Resan har vart full med träning enligt konstens alla regler, ända blev det inte helt rätt.

”Men jag är inte bitter”;-). Man kan inte alltid veta vart elitträning och idrottandet tar vägen i kroppen. Men man kan vara säker på att passivitet leder åt fel håll.

Därför är det så viktigt att vi alla hjälps åt att skapa en lustifierad vardag där vi är aktiva så mycket som möjligt. För att skydda en rygg krävs aktiviteter som aktiverar den. Tänk inte bara ryggövningar. Att sitta på huk, utfallsteg, armsvingar nackrullningar, listan kan göras lång på rörelser som kan göras under dagen vart du än befinner dig.

Gilla eller ogilla- det är du som bestämmer!

Önskar dig en aktiv och skön dag:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..