Livet är fullt av hinder!

Livet är kuperat, fullt av motlut och hinder. Trots det har vi som djurart tagit oss fram på ett sätt som saknar motstycke. Och nu står vi här, förvirrade som aldrig förr. Visst, förutsättningarna är inte som förr. Klart vi är förvirrade i vårt multivalssamhälle. Men en sak har vi fortfarande gemensamt med våra förfäder- vi kan göra förändringar.

Som tränare och coach för individer och grupper faller det sig naturligt att jag får stöta och blöta andras bekymmer och livshinder. Det är faktiskt så att jag uppmuntrar människor omkring mig att dela med sig. Även fast vi är unika som individer har vi väldigt många likheter. Med vilja, medvetenhet och beslutsamhet kan vi på kort tid skapa kännbara och synliga förändringar. Inledningsvis kan du alltid börja med din attityd och ditt förhållningssätt till det som händer, och har hänt, omkring dig. Känner du dig tillbakahållen, att ”saker” tar energi och att du vill göra förändringar? Börja nu!

Gör livet fullt med mindre hinder.

I syfte att få ett liv med mindre motlut och hinder ger jag dig tre små tips: Planera de närmaste 10 dagar med ledning av följande tre punkter.

Plocka fram tre saker som suger energi, och som du vet att du kan göra något åt.

  1. Skriv upp hur, och när, du ska göra förändringen
  2. Måla upp en bild kring hur du lyckas och hur otroligt bra det känns när du på endast 10 dagar har gjort tre små förändringar som ger dig färre hinder i ditt liv.
  3. Efter dina tio dagar gör du något extra för att belöna dig. Det kan vara en sovmorgon, en längre fikastund, en glass, ett xtra yogapass eller att boka en grym PT eller en massage.

Upprepa processen med tre nya energi tjuvar.

Nedan bjuder jag på en snutt när jag tänkar fram höstens föreläsningar- Vart behöver vi göra förändringar för att må bättre.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..