Ha skoj tillsammans!

Områden nedanför Skanstull, mot Årstaviken, har åter förvandlats till ett litet mecca för oss som gillar att träna.

Du har Eriksdalsbadet, Eriksdals utegym och alla löpare. På det kommer cyklister, barnvagnar och hundar. Alla är aktiva och alla bidrar till en härlig atmosfär. Jag väljer ofta att lägga mina utepass här. Dels för att vi får ta del, och bidra till, energin som råder i området. Men också för att väcka tankar hos andra tränande.

När jag kommer ner med min fulladdade trehjuling drar den alltid till sig uppmärksamhet. Våra pass börjar bli kända av andra tränande. Vi är ”dom där tokiga som svettas och garvar”.

När vi tränar kommer det alltid fram nyfikna och frågar vad det är vi gör och varför det verkar så kul. Mitt korta svar är- för att vi har kul!

När jag har tid för ett längre svar- För att vi hjälper varandra till en träning där alla tillåtas att utmana sig efter sin förutsättningar. Skratten kommer av att vi lägger in spontanitet och oregelbundenhet i lämpliga övningar, det får oss att skratta.

Ibland blir det frågor på det- ”är det bra träning då?”

-”Det beror på varför du tränar” (mitt standardsvar)

-”för att må bra, hålla vikten och känna mig stark” (säger de flesta)

-”bra, då är rolig och jobbig träning där du pressar, drar, böjer och bänder med ett leende på läpparna den bästa.

Nedan har du en rump-ben-core-rygg-övning från ett av våra pass där ett av inslagen var med käppar.

Prova gärna och återkom med feedback och tankar på den;-)

Djupa benböj med sund ryggaktivitet! Om vi tar och tänker nytt och utmanar traditionella träningens tankar händer spännande saker. Benböj där man busar och utmanar sin partner skapar aktiviteter i händer, axel, rygg som inte skulle skapas om man körde "säker och tillrättalagt". Utmanande för att du ska utmana din kompis samtidigt som du utmanas av den samme. Men frågan är om inte det nästa är energin som skapas i träningen. Svett, jävlaranamma och skratt blandas i en skön röra☀️🙏☀️ #träning #träningsglädje #functionaltraining #varieradträning #topphälsa #topphalsatravel #springtimetravel #casall #casallpro #casalltraining #training #fitness #fitnessmotivation @apollosports @hiqinternat @theacademyutb @springtimetravel @ymr_track_club @topphalsamagazine @casalltraining @mantrasport #mantrasport #training #core #coreworkout @twiik.me #underarmour

A post shared by Moveoo By Coach Jose (@moveoo) on

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..