Ont om tid skapar möjligheter

”jag har så ont om tid för att träna!”

Det är nog den vanligaste orsaken till att människor i vår del av världen inte tränar.

Själv väljer jag att se det som att bristen på tid skärper kreativförmågan. Har jag inte det jag vill ha blir jag alltid nyfiken på hur jag ska skaffa det. Om du har prioriterat bort tiden på annat så är frågan egentligen bara hur och vart ska du då anstränga dig. För att söka ansträngning, det är du skyldig din kropp.

Du har inte ont om tid, du fyller den bara med olika saker

När det är ont om tid för mig går jag antingen ner i Friskis tomma gruppsal eller så tar jag vardagsrummet som ansträngningsyta. Här får du ta del av ett pass där jag bara är ute efter att anstränga mig på ett sätt som gör överkroppen och core trött samtidigt som själen blir harmonisk.

Sätt på en skön spellista och släpp loss;-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..