Släpp fötterna lösa, de kommer att löna sig.

Hur kul är det när kroppen får små skador som gör att man inte kan träna? Inte kul alls!

Jag försöker att motivera människor med att använda tiden klokt, speciellt den vi har på jobbet.

Kan vi förstå vilka möjligheter som finns kring vår arbetstid är mycket vunnet. Inte så att vi ska byta om och kämpa oss igenom ett pass, det är något annat. Jag är inne på att man kan ta hand om de mindre rörelserna. De som är så viktiga för den stora helheten. Ta våra fötter som exempel. Sicket öde att bli en mänsklig fot. Helt instängd och bortglömd tills att man behövs. Då jäklar ska man helt plötsligt prestera. Grunden till vår stående position är med en eller två fötter i marken. I skor passiviseras våra fötter och det är bara en tidsfråga innan det börjar påverka och begränsa oss. Bär med dig insikten att foten är skapt under oregelbundna och ofta sandliknande underlag så förstår du möjligheterna med Moveoos sandsäck. En säck du som är händig kan skapa själv. Vad som är viktigt om du vill stärka dina fötter är att du utsätter dem för det som skapat dem. Alltså för utmaningar som påminner om de när vi gick barfota. Gör du dem dagligen innan lunch och efter lunch dröjer det inte länge innan du har stärkt din förutsättningar att prestera på en högre nivå.

Håll ögonen på bloggen så kommer det snart fler små tips på viktiga övningar som du kan göra på jobbet;-)

Jag blir jätteglad om du vill dela detta till människor du bryr dig om. Tillsammans kan vi göra mycket större skillnad.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..