Du kan enkelt lyckas om…

Det är inte så lätt att ändra sitt beteende och förhållningssätt. Speciellt inte om vi inte skapar förändringar omkring oss. Har du som mål att bli aktivare och fylla din vardag med sundare vanor måste du göra vissa förändringar, eller hur!?

Jag tänker på alla saker som ständigt drar dig tillbaka i gamla hjulspår. Saker som din arbetsmiljö, dina kompisar och störst utmaning av de alla- dina egna tankar.

Men och du fokuserar på de två första så kommer den tredje att lösa upp sig automatiskt.

Du kan enkelt lyckas om du följer dessa råd:

  1. Din miljö- lägg in saker som du kan aktivera dig med såsom bollar, balansplattor, gummiband med mera. Bli ”den där” som alltid håller på. När du väl är igång kommer omgivningen att hjälpa dig med din nya identitet då de kommer att börja behandla dig som en aktivare människa.
  2. Dina kompisar- tala om för dem att det från nu kommer att ska vissa förändringar för att du ska må bättre. Förklara att du vill röra dig mer utmanande för att höja din lägsta nivå. Och bjud med dem. Skapa ett nätverk med individer som har samma behov (jag lovar, det är många) När du har en dålig dag lyfter gruppen dig, när någon annan i gruppen segar efter lyfter ni andre den individen.
  3. Din tankar- du behöver inte bry dig. När du väl är igång med punkt ett och två kommer du märka att du redan nu tänker annorlunda. När man väl höjer lägstanivån blir man naturligt nyfiken på nästa nivå, så har människan alltid vart. Dina tankar kommer att få dig nyfiken och därmed mer utmanande… du är på gång- GRATTIS!

Övningen nedan är guds rörelse till den som sitter förmycket. Det är bara till att trycka på play och lyssna;-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..