Knep mot illamående

Usch.. vaknade i natt och mådde riktigt illa. Ni vet, när man inte riktigt kan ligga still utan bara vrider och vänder sig i sängen.. i förhoppning att man ska hitta en position där man inte mår illa.. utan framgång. Illamåendet vägrade att släppa dock utan att utvecklas till något värre. Så, hela dagen idag har jag gått omkring med denna obehagliga känsla. Och nej, jag är inte gravid (vilket är alla människors första respons när man – tjej i 30 års åldern – säger att man mår illa). Misstänker snarare thaimaten jag åt igår.. det gick lite oroväckande snabbt att få maten. Hur som helst. Nu ikväll fick jag nog. (Kan säga att det inte är världens trevligaste uppdrag att sitt och skriva om mat när man mår illa). Så jag har nu proppat mig full med kummin (även om jag verkligen hatar lakritssmaken), kardemumma och ingefära, som alla ska motverka illamående. Nu gäller det bara att hålla tummarna att det funkar och naturligtvis som alltid: tro, tro, tro :). Retar mig lite på att jag inte kom att tänka på det redan i morse…

Efter ca 30 min kan jag konstatera att det funkar :). Placebo eller ej.. jag mår åtminstone inte illa längre 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..