Flytt, intensiva intervaller och yoga!

Phu vilken vecka! I måndags fick vi äntligen tillträde till vår nya lägenhet. Det känns superroligt och vi var där hela kvällen och inspekterade, mätte golv- och väggytor och rev garderober. Jag hann inte med min tänkta träning den dagen, men så är det ibland. Inget att haka upp sig eller gräma sig över.

Dagen efter skulle vi tillbaka igen för lite mer fix och för att få till lite löpträning tryckte jag in ett superintensivt och riktigt jobbigt intervallpass på dagen bestående av 10min uppvärmning följt av 20min intervaller där jag tryckte på i 20 sekunder, vilade i 10 sekunder, tryckte på i 20, vilade i 10 o.s.v tills det hade gått 20min och jag hade gjort totalt 40 intervaller. Helt slut så joggade jag ner 5 minuter innan jag var nöjd för dagen. En av de bästa sakerna med löpning är att det går att få till ett kanonbra pass på så lite som 30 minuter. Det gäller bara att bestämma sig!

Lisa Beskow löptränar

Foto: Edward Beskow

Efter två intensiva dagar så var det skönt att starta denna morgon med lite magisk morgonyoga på underbara UCSP med bästa coach Frida. Helt klart det bästa sättet att koppla bort stressen och bara vara i nuet. Fylld med ett kraftfullt lugn gick jag sedan direkt till jobbet där jag fick massor av gjort i dag. Älskar dagar då to do-listan krymper!

Yogaljus.

Hoppas att ni alla mår bra!

Kram Lisa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..