Fredagsfys före fredagsmys!

Hej på er!

Min träningsvecka har inte alls blivit som jag har tänkt mig då jag är sjuk. Nu tänker jag ta helgen ledigt också så att jag är redo att köra igång igen på måndag. Längtar så efter att få springa!

Ni som inte är sjuka borde köra ett härligt fredagspass i dag. Som bekant så finns det inget bättre än att först köra ett svettigt intervallpass och att sedan ta helg. Så alla ni friskusar ute där kan väl göra det för min skull? 🙂

Här kommer veckans fredagsintervaller

Uppvärmning: 5 minuter

Intervall: 

4 minuter

vila 1 minut

4 minuter

vila 1 minut

4 minuter

vila 1 minut

4 minuter

Nedvärmning: 5 minuter

Tempo: Spring intervallerna snabbare än din tävlingsfart på milen. Det är helt okej att få lite mjölksyra! Är du nybörjare eller har haft ett långt uppehåll? Spring då alla intervaller i lugn fart och lägg in gångpauser vid behov.

Lycka till och glad fredag!

Kram Lisa

Lisa Beskow springer i Gamla Stan

Foto: Edward Beskow

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..