Early bird

Det är något magiskt med att springa tidigt på morgonen. Staden sover, gatorna är tomma och världen är så tyst. Solen som med ett blekt sken kämpar sig upp på himlen. Kroppen som sakta vaknar till liv. För varje steg värms den långsamt upp. Tankarna får strömma fritt och de är genomtänkta och rena, så långt ifrån de stressade tankar som ofta uppstår när dagen startar i tunnelbaneträngseln. Det är fint att få betrakta staden i lugn och ro, att få samla sig, fylla på kroppen med värme och energi. Ja, det är något magiskt med att springa på morgonen.

Duschen efteråt. De varma strålarna mot kroppen och svetten som sköljs av huden. Att ta på sig morgonrocken och äta en stor tallrik varm gröt innan det är dags att klä på sig och bege sig till jobbet.

Stressade människor som knuffar sig fram rår inte längre på mig. Det är som om morgonens löptur byggt ett hölje runt mig och alla intryck bara rinner av mig. Jag är kvar i mitt kraftfulla, men rofyllda lugn.

Snart är morgonjoggarnas tid här. Redan nu går solen upp strax efter 07:00 på morgonen här i Stockholm och om en månad så går den upp redan 05:40. Så underbart att vi går mot ljusare tider!

Soluppgång

TIPS! Vill du springa Topploppet tillsammans med mig och massor av andra härliga löpare så tycker jag att du ska passa på att anmäla dig nu så att du får ta del av rabatten som går ut den sista februari. Läs mer HÄR!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..