Fredagsfys före fredagsmys!

Åh, det är fredag och dessutom är jag frisk! Det riktigt spritter i kroppen på mig och helst skulle jag vilja köra ett stentufft intervallpass, men som jag skrev igår så kommer jag ta det lugnt nu i en vecka innan jag drar på för fullt. Ett lättare yogapass och en powerwalk får det bli som uppstart.

För er som är friska rekommenderar jag ett härligt fredagspass. Som bekant så finns det inget härligare än att först köra ett skönt träningspass och att sedan fredagsmysa.

Här kommer veckans fredagsintervaller

Uppvärmning: 5min

Intervall:

5 minuter

Vila 30 sekunder

4 minuter

Vila 30 sekunder

3 minuter

Vila 30 sekunder

2 minuter

Vila 30 sekunder

1 minut

Nervärmning: 5 minuter

Tempo: Är du van löpare så spring intervallerna snabbare och snabbare ju kortare de blir. Om du är nybörjare så springer du alla intervaller i lugn fart och behöver du lägga in korta gåpauser för att kunna springa alla intervaller så ska du givetvis göra det.

Stort lycka till och glad fredag!

Kram Lisa

Lisa Beskow

Foto: Daniel Rönnbäck/adidas

Foto: Daniel Rönnbäck/adidas

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..