Träningsläger på Kreta!

Jag har haft helt otroligt intensiva veckor på sistone, men nu är jag framme vid målet som jag har jobbat för; en underbar träningsvecka med tidningarna amelia och Tara på Cavo Spada på Kreta. Här ska jag hålla i massor av härliga löppass, men också umgås med alla deltagare och bara ha det härligt!

Om några timmar börjar deltagarna trilla in och jag har varit här i några dagar och förberett allt från goodiebags till bra löparrundor. Nu är jag laddad till tänderna!

När deltagarna kommer tänkte jag bjuda på en shake out på stranden. I löparsammanhang innebär det ungefär 30 minuter löpning i lugn fart med några stegringslopp på slutet. Ett perfekt pass efter en lång dag sittande i ett flygplan. Jag tänkte faktiskt att ni där hemma kunde köra samma pass som fredagsfys.

Så här kommer veckans fredagsintervaller

Spring 20 minuter i lugn fart.

Efter 20 minuter gör du 8st stegringslopp på ca 100m.
Ett stegringslopp innebär att du börjar långsamt och successivt ökar farten. Jogga eller gå tillbaka som vila mellan stegringsloppet. Fokusera hela tiden på att springa med bra teknik. Ha en stolt hållning, lyft mer och mer på knäna ju snabbare det går och tänk dig hela tiden att marken är varm och att du vill lyfta upp foten från marken så snabbt det bara går.

Lycka till!

Kram Lisa

IMG_4797

Så här vackert var det i går kväll innan jag skulle gå och lägga mig.

Följ mig gärna på instagram för uppdateringar: @lisa.beskow

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..